Çakıllı Ortaokulu

Vizyon: Bilim ve teknolojiden, sanat ve spora kadar uzanan geniş bir yelpazede özgün araştırmaları, yaratıcı faaliyetleri ve topluma hizmetiyle Türkiyede saygın ve lider bir okul olmaktır.

Misyon: Eğitim kalitesini mümkün olan en üst seviyeye çıkarmak, eğitim öğretimi yaratıcı bir ortama sahip olacak şekilde planlamak, araştırmayı, sorgulamayı, kendisine ilke edinmiş liderler yetiştirmektir.

Başarılar: 2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı Vize İlçesi Voleybol Turnuvası Şampiyonu 2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı Vize İlçesi Seviye Belirleme Sınavı yerleştirmede İlçe 2.si

Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Çakıllı Belediyesinin aracı ile öğrencilere ücretsiz servis hizmeti verilmektedir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: -

WEB - https://cakilliortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Çakıllı Beldesi/Vize/KIRKARELİ

Yerleşim Yeri - ÇAKILLI BELDESİ/VİZE/KIRKLARELİ

Adres - Çakıllı Beldesi/Vize/KIRKARELİ

Ulaşım Okulumuz Vize Saray yolu üzerinde bulunmakta olup 15 dk. da bir toplu taşıma ile ulaşım sağlanmaktadır. 30 dk. ara ile İstanbul, gün içerisinde farklı illere ulaşım vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık VİZE İLÇESİ: 11 KM KIRKLARELİ: 68 KM TEKİRDAĞ-SARAY İLÇESİ: 9KM